Лятото все повече наближава и трябва да се погрижим за нашите крака, защото съвсем скоро ще обуем сандали. През месец май стартира промоция на TITANIA Foot care. Промоцията започва на 1 май и може да намерите продукти в Лили Дрогерии.

Грижа за краката на TITANIA включва шест различни серии, които могат да отговорят на желанията на всеки:

  • Ежедневна серия
  • Специална серия
  • Ароматизирана серия
  • Уелнес
  • Антибактериална сериа
  • Подходящи за кожа на диабетици

Продуктите, които бяха включени в тази прекрасна синя торбичка са пемза за крака, метална пиличка, разделители за пръсти и хидратиращ лосион за стъпала и крака.

Пемзата за краката почиства нежно мъртвата и загрубяла кожа от вашите пети. Прави ги меки и гладки. Няма как да нараните краката си с нея. Не е подходяща, ако краката ви са много загрубели. Според мен е иделна за ежедневна грижа за вашите стъпала.

Металната пиличка отнема бързо и чисто от нокътя. Ако не сте ползвали такава трябва да внимавате да не скъсите нокътя си прекалено 🙂 както правя аз понякога. Според мен металната пиличка е класика в грижата за ноктите има един недостатък, които лесно може да избегнете, когато вашата пиличка се изтърка я хвърлете и си купете нова. Изтърканата пила цепи нокътя.

След като сте почистили краката си с пемзата може да нанесете хидратиращия лосион за стъпала и крака с 10 % урея. Лосионът хидратира, подранва и стимулира регенеразацията на клетките. Съдържа лактат, глицерин, масло от сладък бадем, пантенол и урея, витамин Е. Попива бързо и е икономичен. Има специфичен аромат, които прилича малко на евкалипт. Подхранва петите ми и ги прави меки. Може би, ако съм малко по-постоянна ще постигна желания резултат. 🙂

Винаги съм харесвала продуктите с марка TITANIA и ще се възползвам от промоцията през месец май. Мисля да си закупя спрея за обувки и може би антибактериален спрей за крака. Предлагам ви и вие да се възпозвате от тази приятна промоция, която ще продължи до края на месец май 🙂

 

 

*Продуктите ми бяха предоставени за проба. Публикацията не е спонсорирана.