Винаги съм  полагала специални грижи за косата си и съм се опитвала да я щадя максимално. Но последните години започнах да се боядисвам, защото имам бели коси, колкото и да се опитвам сушенето със сешоар и ежемесечното боядисване я изтощават. Не бях използвала нищо с марка Syoss освен боята за коса, но след като моя приятелка сподели, че е много доволна от шампоана и маската им реших и аз да си купя нещо. Спрях се на интензивно подхранващата маска Syoss Renew 7.

Syoss Renew 7 Review

Маската Renew 7 е с серин-протеин, които подхранва косата в дълбочина от корена до краищата като по този начин подобрява нейната структура и плълност. 7-те проблема, с които се бори маската са: суха “сламена” коса; против накъсвания на косъма; против заплитане на крайщата; против изтъняване; укротя непокорната коса; против заплитане на косата; възстановява блясъка на вашата коса. От марката казват, че след употребата на маската косата ви ще “като нова” и нейната структура ще е значително подобрена.

Syoss Renew 7 Intensive mask е с бял цвят  и приятен аромат, които не бих казала, че е силен. Консистенцията е доста гъста, което на мен определено ми допада. Наподобява маските, които слагат в боите за коса. Винаги много ги харесвам, но не мога да си намеря подобни на тях. Е вече открих такава – Renew 7 Intensive mask. Маската се нанася след като измиете косата си. Аз се опитвам да постоя малко с нея 1-2 минути след това трябва да я отмиете. Понякога когато чувствам косата си по суха я нанасям малко по близо до корените. Определено след като съм използвала маската косата е по-мека и видимо изглежда подранена. Не се заплита и има приятен аромат. Моята коса е права и трудно подлежи на някаква стилизация, но с тази маска изглежда по-подредено без да съм използвала сешоар.

Syoss intensive mask review

Определено отдавна си търсех подобен продукт. Syoss Renew 7 е маска, коята има много благоприятен ефект върху косата ми, а  и цената и беше доста приемлива. Спомням си, че беше под 10 лв Следващия път когато си търсите продукт, който да подхрани косава ви и да я направи “като нова” пробвайте Syoss Renew 7 Intensive mask.

* Поста не е спонсориран. Продукта е закупен от мен с мой лични средства.