Днешният пост отново е посветен на продукт за коса, а именно спрей за топлинно третиране. Osis + Flatliner е на марката Schwarzkopf Professional и е предназначен, за употреба във фризьорските салони, но лесно може да го намерите он-лайн.

Спреят  ми беше предоставен за тест от parfimo.bg Сайтът има голям асортимент от продукти за цялото семейство. A aко търсите завладяващ аромат за студените месеци, то Парфимо ще ви предложи голям избор от дамски парфюми.

Osis + Flatliner спрей е от серията Osis+  за професионална употреба, ако не сте чували за тази линия или не сте ползвали нищо от нея, то определено трябва да се поправите 🙂 В момента даже някой от продуктите са на промоция в Парфимо. Спреят е в метална опаковка от 200 мл с удобна пръскалка. Аз не мога да си позволя да не използвам сешоар през зимата затова винаги използвам продукт, който  защитава косата ми от горещата струя. Спрях се на този спрей, защото съм използва и други продукти на серията и знам, че наистина са качествени, и с тях косата изглежда невероятно. Не се разочавах и от този продукт. Има лек приятен аромат. Нанася се изключително лесно и не утежнява косата. Преди са започна да суша косата си нанасям продукта. По този начин я предпазвам и същевременно тя става мека и гладка все едно съм я изправила с преса. 

                                                              Източник: http://www.schwarzkopf-professionalusa.com

SCHWARZKOPF OSIS+ FLATLINER е изключително икономичен продукт, който ще предпази косата ви, когато я сушите или изправяте с пресата. Предназначен е за хора с права коса. Но марката предлага и много добри продукти за стилизиране за хора с къдрава коса.


Всяка дама иска косата и да изглежда добре през всички сезони, именно затова е задължително да използвате подходящите продукти според вашия тип коса, за да постигате оптимален ефект и да я предпазвате. Това намалява накъсването и подхранва косъма. Не пропускайте тази стъпка, защото както знаем косата едно от първите неща, което се забелязва. Съветвам ви да използвате професилнани продукти, но може да намерите добри заместите и в дрогерията.

За мен ще е интерсно да споделите какви продукти използвате вие и от кой сте доволни?

X O X O

*Продукта ми беше предоставен за тест.