През последните години неутралния лак за нокти става все по-предпочитан цвят, на който се спират дамите. Публикацията днес представи 4-ри nude варианта за вашите нокти. Приятната декорация като стикер или брокат ще добави акцент към вашите nude нокти.

nude nails

Започвам от ляво на дясно – S.he Gel-like’n ultra stay, No 322/290. Това е най-тъмният от четирите лака, цветът е пепел от рози. Има го и в по светъл вариант No 322/280. Лакът издържа няколко дена, четката е хубава и се нанасе изключително лесно. Аз винаги нанасям топ лак и по този начин придавам допълнително блясък и издръжливост на маникюра си.

nude nails

Следващият лак е Golden Rose Color Expert No 07. Класически бежов цвят. Подходящ е за по-къси нокти, защото става лесно на черти при нанасяне. За да се постигне релния цвят трябва да го нанесете 2 пъти. Няма особено много блясъм и след това трябва да нанесете топ лак. От четирите лака този най-малко ползвам този. Но цветът е много приятен и когато съм с по-къси нокти се лакирам с него.

рррррррррnude nails nude nails

Следващите два лака са с марка Flormar от серията Full Color. Светлият е No FC33 Time Saver, а този на кутрето е с No FC04 Rose|Hold. Rose Hold ми е любим от него си купувам за втори път. Може да постигнете добро покритие само с едно нанасяне като при Time Saver ще са ви нужни две. Единственият недостатък е, че имат още един тъкъв цвят, който изглежда почти същия, но не е. Консистенцията му е по-различна, което е малко странно, защото са от една серия. Лаковете са с нормална издръжливост 3-4 дена зависи дали нанасяте основа и топ лак може да издържат и повече. Четката е удобна и се нанасят лесно. Вече почти всички лакове са с широка четка, която се разперва като ветрило при нанасяне.

nude nails

Това беше моята селекция от nude лакове. Цветове, които са подходящи за всеки ден.