Обичам да прекарвам досто време в youtube, лошото е, че нямам много свободно времe 🙂 Следвам доста хора, групи и изпълнители, но днес ще споделя моитe любими makeup влогърки. Тези момичета, ме вдъхновиха да започнa свой блог и от тях научавам ежедневно нови неща как да се грижа по-добре за лицето си и как да се гримирам като професионалист. Е или поне да се опитвам 🙂

Първата влогърка, която започнах да следвам е Лиса Елдридж. Тя е от Великобритания и е професионален гримьор. Една от най-добрите и няма човек в модните сфери, който да не знае нейното име. Гримирала е много известни личност като Кейт Уинслет, Лили Клептон и други. Има книга, която разкрива как се е променял гримът през годините. От нейните клипове може да научите както основни неща за гримът, така и доста шантави.

Тази невероятна американка от арменски произход е втората ми любимка. Нейното име е Сона Гаспариан и е влогър на пълен работен ден, и стартира съвсем наскоро своя козметична линия за декоративна козметика като първият и продукт е палитра със сенки. В нейният канал може да откриете голямо разнообразие от визии. Залага на естествен и ненатрапчив грим. Наскоро имаше серия от 7 дена грим с продукти от дрогериите. Приятно и слънчево момиче, от чиито видеа лъха позитивно настроение.

Мелиса Алаторе е американка и професионален гримьор. Често показва дръзки визии и матови красиви устни, но също така има и видеа с грим, който е подходящ за ежедневието. Един от любимите ми клипове е как да се гримираме само с един цвят

Тени е американка от ирански произход и е beauty and makeup влогър от 2010. Харесвам я, защото повечето от неините клипове са за грим, които може да постигнете и с по-малко усилия. Обича гримът й е да опушен.

Няма как да не включа в списъка си и две уникални българки, първата е Снежана Атанасова. Тя е мила и приятно, и с удоволствие би ви споделила някой съвет за блогърството. Казвам го, защото тя беше единствената, която отговори на въпросите ми. Надявам се един ден да имам възможността да работя с нея по общ проект.

На последно място в моя лист с любими влогърки, но не по-важност е Валери. Тя е влогър на пълен работен ден и успешно работи с много брандове, от който един от любимите ми HM. От нея може да научите за последните грим тенденции в България.

Всички тези момичета са следвали мечтите си и са реши да рискуват като изложат себе си и личния си живот на показ, затова когато имате идея или мечта бъдете смели и се борете за нея. Може да не стане от първия път, може и да не е от втория, но не се отказвайте. В живота има силни и слаби моменти, но от всичко най-важно е да умеем да се изправим след това. Приемайте трудностите с усмивка и никога не се предавайте.

XoXo