Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner - Black 01 - Review
Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner – Black 01 – Review

Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner - Black 01 - ReviewMaybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner - Black 01 - Review

Здравейте и добре дошли в моя блог! Днес ще си поговорим за гел очната линия на Maybelline в цвят черно. Очната линия ми беше предоставена за тест от Parfimo.bg

Сайтът предлага голямо разнообразие от козметика за различни типове кожа и проблеми. Има както бяла козметика, така и декоративна.

Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner - Black 01 - Review

Гел очната линия на Maybelline в черен цвят е в красиво малко стъклено бурканче с четка. Четката е двойна като единия край представлява тънка малка четчица с помоща, на която може да нанесете тънка красива очна линия. Другият край е гъбичка, с която може да си направите черен опушен грим.

С четката може да се направи както много тънка очна линия, така и по-дебела. Нанася се много лесно. Изключително икономична. Ако не сте използвали досега гел очна линия внимавайте като вземате продукт с четчицата. Започнете с малко количество, ако искате тънка очна линия.

Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner – Black 01 е сравнително издръжлива очна линия, която не се размазва. Идеална е както за ежедневието така и за вечери, в които искаме драматичен изразителен грим. Единственият недостатък, който може да открием е опаковката, която трябва да внимаваме да не счупим. Очната линия се предлага и в други цветове и аз бих пробвала и кафявата. В момента продукта е на промоция в Parfimo.bg така, че може да се възползвате от доброто предложение.

Хубав и усмихнат ден ви желая! 🙂