Спиралата за мигли е продукт, който всяка жена има в козметичната си чантичка. Може би това е един от първите продукти, които си купуваме когато започнем да се гримираме. Тя подчетава очите и прави миглите ни дълги или обемни, а може и двете 🙂

Днес ще си говорим за две спирали на Max Factor – Max Factor False Lash Epic и  Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume

Спиралите ми бяха предоставени за тест от parfimo.bg  Интернет магазина предлага голямо избор от маркови парфюми. Освен качествена парфюмерия там може да откриете и бяла, и декоравивна козметика на много брандове, някои, от които не се предлагат в търговската мрежа.

Max Factor Falce Lash Epic

Max Factor  е един от брандовете, които предлагат качествена декоративна козметика, която може да намерите в дрогериите, конкурираща се успешно с марки от високия клас.

Спирата е в красива златиста опаковка, която определено ще превлече погледа ви и няма да я подмите. Четката е направена от две части, с едната нанасяте туш на миглите си, с друга ги разделя и придавате обем с специалния връх The Zoom Action Tip. Четката е много удобна, трябва да си сложите спирала 1-2 пъти, за да свикнете след това вече миглите ви изглеждат невероятно. Специалната й форма намалява риска от напластява до минимум. Миглите са плътни, разделени и с обем.

Спиралата е дълготрайна и дори в топли дни съм нямала проблем с нея. Допада ми това, че е издръжлива, но с подходящия продукт се сваля с лекота от очите.

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume

Спиралата е с нормална четка, а не силиконова. Нюансът, на който аз се спрях е кафяв. Перфектният избор за ежедневието когато искате да заложите на естествена визия или просто за дните, в които нямаме желание да се гримираме. Четката разделя миглите и подчертава погледа.

С Falce Lash Epic вашите мигли ще изглеждат обемни и дълги, името й напълно съответства на ефекта, който ще получите. Докато с втората спирала  2000 Calories  миглите са разделени, но изглеждат естествени.

Като цяло спиралите на Max Factor  са винаги добър, зависи от вас какъв ефект искате да постигнете и как искате да изглеждат очите ви. Някой хора предпочитат гримът им да изглежда почти незабележим или просто не обичат да се гримират за тях 2000 Calories ще е добър избор. Но ако търсите обемни големи мигли, които максимално се доближават до изкуствени без да има нужда да използвате такива, то Falce Lash Epic ще е ви допадне повече.

А коя е вашата любима спирала?