Makeup Revolution е английски бранд, който предлага качествена козметика на много достъпни цени. Не се предлага в търговките мрежи в България, но може да го намерите он-лайн на много места. Едно от тях е parfimo.bg – сайт, който предлага оригинални парфюми и голям избор от декоративна и бяла козметика. Продуктът, който ми беше предоставен за проба любезно от тях е Makeup Revolution Ultra Face Base Primer и отдавна исках да го пробвам.

Makeup Revolution Ultra Face Base Primer

Праймърът или основа за грим е в розова тубичка от 25 мл с черна капачка. Удобна и практична при пътуване. Консистенцията на Makeup Revolution Ultra Face Base Primer е лека, гелообразна. Разнасясе много лесно и е икономичен. Така, че не си мислете, че бързо ще изразходите опаковката. Прдуктът няма цвят, прозрачен е.

След като нанесете основата за грим лицето става гладко, несъвършенствата са видимо изгладени и лицето ви е идеално гладко на допир. Фон дьо тена се нанася равномерно и продуктите за контуриране, руж и бронзант се преливат с лекота. Фдт издържа цяла вечер и лицето ви изглежда все едно сте се гримирали преди час.

Makeup Revolution Ultra Face Base Primer е на цена от около 14 лв

Makeup Revolution Ultra Face Base Primer

Винаги съм си мислила, че хората преувеличават относно използването на основа за грим и колко важна стъпка е за дълготрайността на грима. Но след като използвах Makeup Revolution Ultra Face Base Primer разбирам колко важно е да нанасяте основа преди да започнете с грима си. Не я използвам винаги в ежедневието, защото просто забравям 🙂 , но за вечерен грим през тези горещи дни съм спокойна, че няма всичко да се разтече и ще изглеждам добре през цялата вечер.

В parfimo.bg може да намерите много продукти на Makeup Revolution и определено преоръчвам марката, ако си търсите нещо достъпно и качествено. Харесвам бранда и често ще срещате в моя блог постове за продукти, произведени от нея.

 

*Продуктът ми беше предоставен за проба. Публикацията изразява моето откровено мнение.