Здравейте летни момичета! Днес ще си говорим за еднo бюджетно червило на Makeup Revolution. Марката е извества с декоративна козметика на достъпни цени и прилично качество. Някои от продуктите им се спрягат за бюджетни заместители на известни брандове от високия клас декоративна козметика.

Makeup Revolution London Iconic Pro Lipstick - Review

Червилото Iconic Pro ми беше предоставенo за тест от parfimo.bg. Парфимо предлага козметика и парфюми онлайн на различни марки. В сайта може да намерите голямо разнообразие от аромати както за нея, така и за него.

Червилото се предлага в лъскава черна пластмасова опаковка с розово златни детайли и златен надпис. Опаковката е красива и лека.

Червилото е от серията Iconic Pro. Има бляскав завършек и не изсушава устните. Червилото е в нюанс ‘Not in love’. На снимката изглежда, че е класическо червено червило, но по-скоро е искрящ нюанс на розово. Определено е подходящо е за летните месеци.

Makeup Revolution London Iconic Pro Lipstick - Review

Makeup Revolution London Iconic Pro Lipstick - Review

На тази снимката може да придобиете по-добра представа какъв точно в нюанса на червилото, защото се намира до червено червило.

Червилото се нанася лесно. Добре пигментирано е. Препоръчвам да го използвате с молив, защото малко се разтича.

Makeup Revolution London Iconic Pro Lipstick - Review

Makeup Revolution London Iconic Pro е червило, което е подходящо за ежедневието, ако не държите на 100 % издръжливост. Оставя отпечатък когато пиете от чаша. Със сигурност няма да изсуши усните ви и ще ги предпази като им придате приятен летен блясък. Идеално решение за летните дни когато искаме да акцентираме върху устни.

А кое в вашето лятно червило?

x o x o

 

* Продуктът ми беше предоставен за проба. Публикацията изразява моето откровено мнение.