Днес искам да ви представя един нов и иновативен продукт, който подготвя лицето и подсилва действито на всички продукти, които ще нанесете след това. Този продукт е Galenic Aqua Infinity, лосион за лице, който се нанасяте с пръсти без да използвате памучен тампон.

Galenic Aqua Infinity

Galenic Aqua Infinity съдържа Роза от Ерихон, чрез която продуктът хидратира и запазва влажността в кожата на лицето, но и подсилва действието на всички останали продукти нанесени след него. Лосионът има приятен лек аромат на роза, консистенцията е течна с бледо розов цвят.

Galenic Aqua Infinity

Galenic Aqua Infinity е изключително икономичен и се нанася много лесно. Аз нанасям продуктът след като почистя лицето си с тоник. Може да го използвате преди ежедневната или вечерната грижа за лицето. Aqua Infinity съдържа още хиалуронова киселина, желиращи полимери за хидратация и съхранение на водата в кожата и хидратиращ растителен глицерин. Подходящ е за всеки тип кожа и възраст.

След като нанесете продуктът, кожата става мека, приятно хидратирана. Усещате я чиста и свежа все едно преди това сте използвали маска. Както казах Aqua Infinity е много икономичен продукт. Аз получих лосионът като част от пратка на enzo.bg с тестери. Признавам първия път изобщо не знаех какво представлява продукта и го използвах с памучен тампон. Но след като прочетох за него малко повече разбрах, че се нанася директно на лицето само с пръсти. Не бях ползвала до сега подобен тип продукти и определено съм много приятно изненадана. Все още използвам тестера и така като гледам ще продължа следващите месеци. След като свърши определено ще го закупя в пълния размер.

Цената на Aqua Infinity е около 35 лв мисля, че беше в опаковка от 200 мл. Сигурна съм, че това количество ще ви стигне за поне 6 месеца. Аз не се гримирам всеки ден, но този продукт е една от основните стъпки в дневната ми рутинна.

Пустинната роза от Ерихон може много да не прилича на казанлъшката роза, която вие си представяте, но Aqua Infinity ще накара лицето ви да разцъфне като роза и да засияе.