Обувките са неразделна част от женския гардероб и визия. Жените обичат да си купуват обувки и да ги носят. Някои предпочитат токчета, други кецове. Този сезон има много интересни предложения както за традиционалистите, така и за жените, които обичат да носят по екстравагантни обувки.

 

Всичко блести

Fall shoes 2017

Време е за чизми

Fall shoes 2017

Чизмите продължават да са модерни и тази зима. Може да изберете между дълги чизми по крака или свободно набръчкани. Определено има голямо разнообразие от цветове така, че всеки може да открие любимия си.

Fall shoes 2017

Червено

Fall shoes 2017

Има много красиви червени ботуши. Не знам дали ще се наложат като мода в България, но определено тези от модните подиуми грабнаха окото ми.Fall shoes 2017 Fall shoes 2017

Екстравагантни идеи

Fall shoes 2017 Fall shoes 2017

Сатен и кадифе

Fall shoes 2017

Не знам колко е подходящо да носиш сатенени или кадифени обувки през зимата в България, но все пак изглеждат много добре.

Кубинки

Fall shoes 2017

Модерен ток

Fall shoes 2017

Каубой в града

Fall shoes 2017

Набръчкан ботуш

Fall shoes 2017

Бяло

Fall shoes 2017

Този сезон определено има много ефектни предложения. На мен лично ми допадат блестящите, белите и червените, разбира се кубинките. Бих казала, че във всеки един от предложените видове може да намерим модел по вкуса на всеки.

Някои от моделите бяха модерни и миналата година като например кубинките и набръчканите ботуши. Определено не бих обула нищо от линията “Градски каубой” просто не за мен 🙂

А вие кой модел си харесахте?