Колкото и да не ни се иска есента ще идва и вече чака на врата, затова трябва да сме подготвени 🙂 Представям ви цветовете, които ще властват следващия сезон и хубавото е, че почти всяка жена има поне една или даже две дрехи в актулните за сезона цветове. Сега ще се зачудите как така знам даже бих казала, че съм сигурна, но след като прочетете поста ще разберете 🙂

Fall colors 2017

Актуалните цветове следващия сезон ще са червено, тъмно синьо, горчица, пепел от рози, бежово-розово.

Противно на всички очаквания и това, че е годината на петела и според китайския хороскоп не трябва да носим червено, то завладява този сезон подиумите и женския гардероб. Когато една жена е облечена в червено няма как да не привлече погледите към себе си. Така, че ако сте решили през студените месеци да заложите на горещото червено няма да сгрешите.

Fall colors 2017

Fall colors 2017

Следващите два цвята са по неутрални и ще се впишат идеално в дните, в които искате да се чувствате удобно и непритенциозно. Те да женствени и чувствени – пепел от рози и бежово-розово.

Fall colors 2017

Цветът горчица е актуален последните години и този сезон явно не прави изключение. Излъчва топлина и приветливост. Придава на цялостната ни визия много по-цветен вид. Може да се излолзва като акцент и така да разчупите едноцветната визия.

Fall colors 2017

Fall colors 2017

Един от любимите ми цветове, който ще е актуален този сезон е тъмно синьото. Той е за всички, които обичат дънките и не искат всеки ден да са в черно. Може да го съчетаете с всички остали цветове, които изброих по-горе. Бих казала, че тъмно синьото е универсален цвят и отива на всеки.

Fall colors 2017

Fall colors 2017

Аз лично съм много доволна от модните тенденции този сезон. Определено имам от всички цветове и без да искам ще съм в крак с модата този сезон. 🙂 Според мен може да се интересувате какво е модерно, но не трябва на всяка цена да робурате на модните правила, трябва да следваш своята индивидуалност.