През последните години в България навлезе успешно френската марка Decathlon, магазини, в които се предлагат екипировка и уреди за различни видове спорт. Decathlon е един от най-големите брандове в света, който продава продукти на собствени марки и продукти на други брандове. Имам много неща закупени от Декатлон като започнем от клинове и потници и стигнем до гумени ботуши. Винаги оставям много доволна. В днешният пост искам да ви споделя мнението си относно маратонките за кардио фитнес Energy 100.

Decathlon Energy 100 маратонки за кардио фитнес - Review

Маратонките ми бяха любезно предоставени от Декатлон. Вече тренирам с тях около месец и реших, че е време да споделя впечатлениета си.

Decathlon Energy 100 маратонки за кардио фитнес - Review

Доста често забелязвам хора със обувки на марката във фитнеса, на стадиона докато бягам или просто на улицата. Бих казала, че маратонките са удобни, стабилни и на достъпна цена.

Decathlon Energy 100 маратонки за кардио фитнес - Review

Energy 100 се предлага в черно с розово като определено преобладава черното. Маратонките са от дишаща материя, която спомага за по-лесното охлаждане на крака при кардио тренировка. Първият път като обух маратонката бях много приятно изненадана, обувките са леки и същевременно много стабилни. При кардио тренировките е много важно обувките да си стабилни, така ще намалим вероятността от бъдещи травни до минимум. По време на тренировка определено не чувствам никакъв дисконфорт с маратонките и след това краката ми не са изморени.  Мисля, че може да носите маратонките не само при кардио тренировки, но и при по-бавни тренировки като например пилатес, защото са много леки и удобни. Аз пера почти всичките си кецове  и маратонки в пералнята и с тези не направих изключение, единствено преди това грижливо измивам подметката. Маратонките изсъхна много бързо и бяха като чисто нови.

Decathlon Energy 100 маратонки за кардио фитнес - Review

Декатлон предлага голям разнообразие от спортни обувки и дрехи според желанията на всеки. Харесваме ми, че имат по-евтини и по-скъпи варианти. Винаги когато искам да си купя нещо ново свързано със спорт винаги първо проверявам във техния он-лайн магазин http://www.decathlon.bg/

Може би едно от най-големите предимства на продукти предлагани от магазини Декатлон е, че независимо какъв спорт си решил да тренираш можеш да закупиш от тях подходящото облекло на много достъпни цени. Има голямо разнообразие, персонала в любезен и усмихнат, и винаги ми е приятно като пазарум в Decathlon.

 

 

 

*Продуктът ми беше предоставен за проба. Публикацията не е спонсорирана.