Това е моят зимен любимец, без който не мога да си представя живота и грижата за моята кожа през зимата. Аз имам чувствителна и комбинирана кожа, мазна е в Т-зоната, но по бузите е много суха. Имам себореен дерматит и козметиката на Avène ми помагна да се справя с него успешно. Френската марката една от любимите по много причини и често ще откривате постове за продукти предлагани от нея.

Днес ще ви споделя за един от любимите ми продукти, а именно Cold Cream крем. Използвам го последните години и не бих го сменила на този етап с някой друг продукт. Кремът има приятен лек аромат и се нанася много лесно. Попива бързо като прави кожата ви мека и създава чувство на комфорт. Хидратира и защитава кожата на лицето от вредните влияния през зимата. Аз живея във Варна и вятърът през зимата изсушава много лицето ми, но с този крем предпазвам и овлажнявам кожата си. Кремът създава лек филм и кожата е мазна. Това не е проблем, защото нанасям кремът като основа преди фон дьо тена. И ако трябва да бъда честна предпочитам кожата ми да изглежда малко мазна, отколкото после да е суха и опъната. Продукта  е изключително икономичен и е на цена около 18 лв.

Ако се колебаете и искате да закупите продукт, който ще хидратира и предпази кожата на лицето ви през зимата определено бих ви препоръчала този крем.

Постът не спонсориран от марката, а продукта съм закупила сама.