Днес реших да ви разкажа за една моя сполучлива покупка през месец Януари, а именно фон дьо тен City Radiance на Bourjois. Оказа се, че продуктът е отдавна на пазара, но не знам защо аз не съм го видяла.

Bourjois  е френската марка, която предлага качествени достъпни продукти, които според едни от най-известните гримьори се много добри двойници на скъпи продукти от висок клас. Харесвам марката и последните години ползвах друг техен фон дьо тен 123 Perfect. Купувала съм си и други продукти на Bourjois и винаги съм оставала доволна.

City Radiance е фон дьо тен с “обгръщащи” пигменти, който действа срещу замърсяванията през целия ден. Хидратира в продължение на 24 часа и предпазва от вредното влияние на UV лъчите (SPF 30). Има лека тектура и се нанася изключително лесно. Винаги са ми допадали фон дьо тените на Bourjois в това отношение – може да ce нанасят с пръсти, четкa или гъбичка и винаги постигаш добър ефект. Ако търсите по-плътно покритие, то този фдт не е за вас. Той предава естествен блясък и завършек на лицето. Има лек приятен аромат на водни лилии, което много ми допадна, защото предишния ми фдт нямаше. Не дразни на кожата ми и я прави гладка. Опаковката е лека розова тубичка от 30 ml, може да го намерите навсякъде където продават продукти на марката. Мисля, че е на цена около 20 лв. Моя купих на промоция и затова не знам колко е нормалната му цена.

Бих препоръчала продукта, ако търсите фдт за всеки ден. Предпазва, хидратира и е издръжлив.

Постът не спонсориран от марката, а продукта съм закупила сама.