Днес ще ви представя един продукт, който обединява в себе си качество, удобна опаковка и достъпна цена. Темата на този пост е тоника за лице на една от марките на магазин Lidl, a именно Cien Nourishing Facial Toner с лотус. Не очаквах, че тоникът ще се окаже толкова сполучлив и добър 🙂 Харесвам продуктите на магазин Lidl, но съм с чувствителна кожа и често се случва да си купя продукт, който да не ми понася. Но този тоник определено е много добра покупка, която бих повторила.

Тоникът e подхранващ и хидратиращ, за чувствителна и суха кожа. Не съдържа алкохол. Има много приятен лек флорален аромат. Идеален за почистване на кожата сутрин и вечер. Не е подходящ за премахване на грим като спирала, очна линия и т.н. тъй като щипе.

Кожата е мека и хидратирана след почистване с него. Аз го ползвам сутрин и вечер след като измия лицето си със пяната на Apivita. По този начин изравнявам pH-то на кожата на лицето си.
Тоникът е в удобна опаковка с практична помпичка. Можете да го намерите в магазини Lidl в секцията с козметиката. Цената му е около 3 лв

Добър продукт, който осигурява на кожата ви хидратация и грижа. Препоръчвам ви да пробвате тоникът на марка Cien с лотус.

Smile and keep hydrating your face! 🙂