Днес ви представям този блестящ мой любимец, а именно Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder или накратко минерален хайлайтър.

Не мога да отрека, че съм влюбена в този продукт по редица причини –  качество, цена, ефект върху кожата, опаковка и не на последно място продуктите с марка Catrice не се тестват върху животни.

Да започнем от опаковката –  удобна, компактна, много добре се затваря. Може би малък минус е, че няма огледалце, но аз използвам голямо настолно така, че това не е проблем. Минералната бронзираща пудра е 8 g, доста голямо количество.

Цената на продукта Catrice High Glow mineral highlighting powder e около 10 лв Почти съм сигурна, че даже е 9 лв и нещо 🙂

Пудрата има приятен блясък в цвят шампанско. Подходяща е за strobing ефект, както е написано и на опаковката. Нанася се лесно с четка, ако искате по-интензивен блясък може да повторите няколко пъти. Нюансът, който имам аз е Light infusion 010. Не мога да кажа дали я има в други нюанси в търговката мрежа, защото не обърнах внимание когато я купувах.

Както виждате от снимката по-долу, придава приятен блясък и това е след няколко наслоявания. Четох и други постове за този хайлатър и повечето блогъри твърдят, че пудрата по нищо не отстъпва на по-висок клас продукти.

Catrice High Glow mineral highlighting е идеален продукт за пролетта и лятото, с който ще подчертаете скулите си и ще придате на кожата приятен бляскав вид. Ефектът не е натрапчив, напротив изглеждате свежи и отпочинали. Мисля, че е идеален хайлайтър ежедневен грим и за вечерен. Определено бих пробвала и други продукти на марката. Почти винаги чета добри отзиви за Catrice и вече имам още няколко неща. Очаквайте скоро подробности и за тях 🙂

*Постът не спонсориран от марката, а продукта съм закупила сама.

 

 

🙂 Be happy and glow 🙂