Споделяла съм и преди, че харесвам много марката Bourjois и тя е една от любимите ми дрогериини марки. Имат много добри и качествени продукти, на които може да се спрете, но днес ще обърна повече внимание на спиралата Volume Reveal Mascara Black.

Bourjois Volume Reveal Mascara Black - Review

Спирата е черна със силиконова четка. За първи път използвам спирала със силиконова четка до сега все ги избягвах. Но съм много доволна и впечатлена от спиралата Bourjois Volume Reveal Mascara Black, четчицата улавя всички косъмчета от върха до края. По този начин вашите мигли изглеждат красиви и разделени все едно сте с изкуствени.

Bourjois Volume Reveal Mascara Black - Review

Опаковката е удобна и лека. Има малко увеличително огледалце, което я прави много удобна, ако сте на почивка или искате да подсилите миглите по време на вечерта. Трябваше ми известно време да свикна с четката, но после я слагах с лекота. Миглите ми са идеално разделени и черни. Признавам понякога се увличам и нанасям още няколко пласта.

Bourjois Volume Reveal Mascara Black - Review

От снимките по долу ще видите колко добре се разделят и повдигат миглите и ще се влюбите в тази спирала. Първата е без, на втората си сложих един път, а на третата 2 пъти.

Bourjois Volume Reveal Mascara Black - Review Bourjois Volume Reveal Mascara Black - Review  Bourjois Volume Reveal Mascara Black - Review

Спирата Bourjois Volume Reveal Mascara Black придава на миглите ви дължина и обем. Дълготрайна е, не се рони и може да издържи цял ден на очите ви. Подходяща е за чувствителни очи, не щипе и не причинява други раздразнения. Консистенцията и не е нито много течна, нито много плътна, бих казала идеална.

Пробвала съм и други спирали на Bourjois и винаги се спирам на тях когато нямам някоя конкретна на ум. Обичам техните фон дьо тени и следващия, които съм решила да закупя ще е Healthy Mix.

A коя е вашата любима спирала?

 

 

 

*Постът не спонсориран от марката, а продукта съм закупила сама.