Здравейте весели момичета, дойде времето на по-дебелите дрехи, на по-тъмни тонове в гардероба и по-дързък грим на лицето. Есента е сезон, които навява малко носталгия. Птичките отлитат, дните стават мрачни и понякога вали по цял ден. Но трябва сами да внасяме светлина в сърцето и душата си. Затова е хубаво да се обграждаме с ароматни свещи и светлина. Темата на днешния пост е палитрата Bourjois Paris Smoky Stories Quad Eyeshadow Palette 02 Over Rose. Четири цвята, които са идеални да постигнеш цялостен и завършен поглед.

Bourjois Paris Smoky Stories Quad Eyeshadow Palette 02 Over Rose Review

Тази красива малка палитра ми беше любезно предоставена от parfimo.bg  Сайтът предлага голямо разнообрзие от козметика . Там може да намерите много интересни, качествени и достъпни марки, които не се предлагат в българската търговска мрежа.

Bourjois Paris Smoky Stories Quad Eyeshadow Palette 02 Over Rose Review

Палитрата Smoky Stories Quad Eyeshadow Palette 02 Over Rose вклюва четири цвята, които ще са ви напълно дастатъчни да направите както лек дневен грим, така и малко по-силен вечерен грим. Имат добра пигментация, преливат се много добре и са трайни.

Bourjois Paris Smoky Stories Quad Eyeshadow Palette 02 Over Rose ReviewИмате цвят за основа на клепача, преливащ и по-тъмен за сгъвката на окото. И приятен блестящ за началото на окото. Такива различни комбинации от Bourjois Paris  може да намерите в серията Smoky Stories Quad Eyeshadow Palette. За цена около 18 лв получавате палитра куатро, които може да използвате заедно, така и по отделно.

Bourjois Paris Smoky Stories Quad Eyeshadow Palette 02 Over Rose Review

Може да нанасяте сенките с апликатора, който е в кутийката, но може да използвате и четки за по изразителен поглед.

Във видеото на Лиса Елдридж може да откриете една нежна и красива визия, която е избирала самата Даяна. Гримьорката, която гостува в канала на Лиса използва точно тази палитра на Bourjois Paris Smoky Stories Quad Eyeshadow Palette 02 Over Rose.

Bourjois Paris Smoky Stories Quad Eyeshadow Palette 02 Over Rose Review

Bourjois е една от любимите ми марки, споменавала съм го и в други мои постове. Марката предлага качествени продукти, някои, от които са заместители на декоративна козметика от високия клас. А вие купували ли сте си някои от тези красиви четворки за очи?

 

x o x o