Bourjois e една от марките, които предлага качествена дрогерийна декоративна козметика, която може да се конкурира с марки за декоративна козметика от по-висок клас. Тя една от любимите ми марки и много пъти съм го казвала. Фон дьо тените, които използвам от години са именно с тази марка. Но днес обект на поста е един от тeхните ружове Bourjois Blush – 43 Corail Tentation.

Bourjois Blush - 43 Corail Tentation Review

Този красив руж ми беше любезно предоставен от parfimo.bg. Сайт, в който може да намерите голямо разнообразие от козметика и маркови парфюми.

Ружът е в пластмасова опаковка (2,5 г) с огледалце и четчица. Удобна и практична, защото компактния му размер e подходящ за пътувания или за носене в дамска чанта. Нюансът, на който се спрях аз е 43 Corail Tentation, свежо и приятно коралово розово.

Bourjois Blush - 43 Corail Tentation Review

Ружът Bourjois Blush – 43 Corail Tentation е пигментиран и трябва да бъдете внимателни при нанасянето. Лесно се нанася и прелива с останалите продукти по лицето.

В parfimo.bg може да намерите и други нюанси в по-розовата гама. Бях слушала и гледала няколко ревюта за този продукт и наистина оправда очакванията ми. Той е траен, придава на лицето много приятен цвят и свежест. Компактната опаковка го прави удобен при пътуване, а наличието на четка елиминира нуждата да носите такава.

Наскоро разбрах, че този тип руж се предлага и в кремообразна форма, но не съм обръщала внимание дали на нашия пазар има тази серия.

В клипчето ще видите нагледно как изглеждат цветовете и ще чуете още едно полижително мнение за марката 🙂

Като цяло бих казала, че ако търсите добър и качествен руж на достъпна цена може смело да посегнете към рафта на марка Borjouis. Това малко бижу е на цена около 15 лв и ще придаде на лицето ви един приятен цвят, свеж и здрав вид.

 

x o x o

 

* Продуктът ми беше предоставен за проба. Публикацията изразява моето откровено мнение.