Очите и усмивката са първото нещо, което забелязваме при срещата с някого. Погледът е важно нещо при общуването и именно очите ни издават когато сме недоспали и отпочинали достатъчно. Малките бръчици около тях са нещо неизбежно освен, ако никога през живота си не си се усмихвал 🙂 Все по-често се обръща внимание на съставките в козметичните продукти и как точно влият те върху кожата на лицето ни. Продуктът, които ще ви представя днес е коректор за околоочния контур с Bourjois Bio Detox Organic Concealer с био съставки, който не само покрива несъвършенствата, но се бори и с тях.

Продуктът ми беше предоставен за тест от parfimo.bg. Един от най-големите сайтове за маркови парфюми и козметика, в който може да закупите както продукти от висок клас, така и по-достъпни и качествени. Най-хубавото е, че може да откриете артикули, които не се предлагат в търговската мрежа.

Bourjois Bio Detox Organic Concealer Review

Bourjois Bio Detox Organic Concealer е в тубичка  от 8 мл, която има метален рол-он за по-лесно нанасяне на коректора. Металния рол-он прави нанасянето изключително приятно и по този начин слоя равномерен навсякъде.

Bourjois Bio Detox Organic Concealer Review

Моят нюанс е 2 Clair – Medium Light to Medium. Аз съм със светла кожа на лицето и като цяло ми е лесно да намирам подходящия нюанс за мен. Коректорът е със средно покритие, лек е и не се усеща когато го нанесете. Не мога да кажа дали се събира в под очите, защото винаги използвам пудра след като поставя коректор под очите, за да го фиксирам и да издържи максимално дълго.

Bourjois Bio Detox Organic Concealer Review

Както виждате от снимките по-долу се разнася доста добре и изобщо не се забелязва, но същевременно и покрива тъмните кръгове.

Bourjois Bio Detox Organic Concealer Review Bourjois Bio Detox Organic Concealer Review

Коректора Bourjois Bio Detox Organic според мен е подходящ за ежедневието. Няма много плътно покритие и с него ще постигнете естествен вид като ще прикриете тъмните кръгове под очите си. Не мога да кажа, че се бори с тях, защото не го използвам всеки ден, но може би трябва да опитам 🙂

Аз не си падам по фон дьо тени и коректори с плътно покритие, привърженик съм на идеата, че трябва да изглеждаме по-естествено във всекидневието не все едно сме на модния подиум.

А вие кой коректор използвате?

x o x o

 

* Продуктът ми беше предоставен за проба. Публикацията изразява моето откровено мнение.