Лятото излагаме на показ тялото си много по-често – на плажа, през деня, вечер. Предпочитаме леките ефирни дрехи, които показват повече от нас 🙂 Бях слушала много за продуктите на The body shop, но все не се престрашавах да си поръчам нещо. След като видях, че ги предлагат в parfimo.bg реших да си взема масло за тяло.  Гледах една ревю за точно това масло с маслина и реших да се спра на него.

body shop olive body butter review

Започваме от опаковката – маслото е в пластмасова кутия с винт, 200 мл. Кутията е много удобна и здрава.

body shop olive body butter review                body shop olive body butter review

Има много приятен аромат на маслина, който се усеща докато го нанасяте по тялото. Марката предлага голямо разнообразие от масла за тяло с различни аромати, но аз не исках нещо много ароматно, защото парфюма ми е силен и ароматите щяха да се смесят.

Нанася се изключително лесно и попива много бързо. Продукта е икономичен. Повечето блогъри казват, че маслата на Body shop им идват малко силни за лятото, но на мен ми е идеално. Нанасям го вечер след баня или малко преди да си легна. Просто когато използвам маслото вечер и знам, че ще излизам или го пропускам, или обличам рокля.

body shop olive body butter review

Усещате кожата си дълго време хидратирана и мека. Сякаш току що сте се намазали с маслото. Аромата е много приятен. От марката казват, че маслото ще хидратира тялото ви в продължение на 24 часа и в действетелност е така. Предназначено е за суха кожа и съдържа студено пресован органичен зехтин от Италия, какаово масло и масло от ший от Гана. The body shop е английска марка, която използва чисти съставки от природата и не тества продуктите си върху животни.

body shop olive body butter review

Бранда предлага също бяла и декоративна козметика и опредено отново си бих закупила техен продукт. За съжаление не могат да се намерят в търговската мрежа, но он-лайн може да ги намерите на няколко места. Ако не искате да рискувате с масло в голяма кутия, може да си поръчате и по-малък вариант, което определено е плюс. Ако вашата кожа е суха определено трябва да пробвате маслата на The body shop.  🙂

 

* Поста не е спонсориран. Продукта е закупен от мен с мой лични средства.