Здравейте малки тропически принцеси! Може да не се намирате в географската ширина, която предполага тропически климат и тропически преживявания, но спокойно може да се почувстваме така с продуктите, които съм ви приготвила.

body care

Dermacol Aroma Ritual Caribbian Dream – душ гел

body care

Душ гел със свеж тропически аромат както се разбира и от името. Има сладникав аромат, който е доста силен. Няма цвят, с плътна консистенция. Не е подходящ за хора, които обичат по-леките аромати. Харесва ми продуктът – свеж и зареждащ. Може да намерите този душ гел в enzo.bg Там ще откриете и други душ гелове с марка Dermacol, ако този аромат не ви допада. Има голямо разнообразие от продукти за тяло.  Аз го купих на промоция и беше само 3,20 лв


Balea Soft OL Dusche – душ олио

body care balea shower oil

Олиото за под душа е един от любимите продукти и много се радвам, че все по-често мога да го открия в дрогериите. Това е с марка Balea, марка на верига магазини DM-drogerie. Аромато му отново е флорален, сладък. Консистенцията наподобява олио за тяло, но след досег с водата се разпенва. Приятен и лек продукт, които оставя лек аромат на кожата и я прави мека и хидратирана. Цената му беше 2 лв, но отново го закупих на промоция и наистина нямам идея колко е реалната му цена.


Cien Tropical Summer Shower Body Milk – Мляко за тяло за под душа

body care

След като прочетох няколко публикации за лимитираната серия на Лидл с тропически аромат реших и аз да си закупя нещо от нея докато още я има в магазините. Аз се спрях на мляко за тяло за под душа, защото в топлите летни дни, когато се намажа с лосион за тяло или ми става много топло, или ми се струва, че никога няма да попие. Затова реших, че едно мляко за под душа никога не е излишно. Цената му беше около 3 лв май 🙂 За сравнение този тип млека са около 10 лв. Пробвах го няколко пъти и съм много доволна. Не е точно като това на Нивея, но за тази цена е идеално. Аромата е свеж, не е толкова силен както на предишните два продукта.

Едиственото, за което трябва да внимавате е, че след употребата му трябва да измиете банята добре, защото понякога остават следи по плочките и може да се подхлъзнете.


Refan Passion Fruit Scrub – скраб за тяло

body care refan passion fruit scrab

След една спа процедура открих колко е хубаво да използваш скраб за тяло и какъв ефект има върху кожата на тялото. Едно от основните предназначения на този продукт е да премахне мъртвите клетки от вашата кожа, но той има и много други положителни качества, които ще ви накарат да го използвате един път седмично или по-често както правя аз. Този продукт подобрява кръвообръщението на тялото ви, тонизи и подхранва. След употребата му кожата е мека, хидратирана и я усещате някак свежа. Рефан предлагат и други аромати, ако този не е вашия. Не си спомням цената. Но вече може да намерите и на други марки скраб за тяло, а може да си направите и сами. Скоро очаквайте рецепта за домашен скраб за тяло.

summer body care

Поглезете се с моято тропическа селекция от продукти за грижа за тялото или пък си направете ваша, която да е по ваш вкус. Не забравяйте да се усмихвате и да се радвате на летните весели моменти.

 🙂 Glow and feel the summer 🙂

 

*Постът не е спонсориран. Всички продукти съм закупила със собствени средства.