За тези от вас, които ме следят в Instagram знаят, че получих подарък от enzo.bg, който включваше мостри на различни продукти за лице, коса и тяло. Публикацията днес е посветена на един от тези продукти – Biotherm Aquasource Moisturizing Gel.

Марката Биотерм е създадена през 1952 г . В основата на продуктите се използва полезни вещества извлечени от водата. Създателката биоложката Жанин Марисал за пръв път използва термален планктон от планинските извори Molitg-les-Bains във формулите на продуктите.  Марката Biotherm произлиза от “Biologie Thermal”
Марката е част от големия гигант Лореал.

Кремът в под формата на гел. Опаковката на пълния размер е синьо бурканче с винтова капачка. Biotherm Aquasource е предназначен за нормална към смесена кожа. Консистенцията е лека и попива изключително бързо.

Кожата е дълбоко хидратирана, мека и подхранена. Придобива естествен и сияен вид. Лице изглежда все едно сте се наспали добре – свежо със здрав тен. Казват, че отнема определено време преди да видиш ефекта от даден крем, но с този още не третия ден забелязах положителните му качества.

Biotherm Aquasource Moisturizing Gel хидратира вашата кожа в продължение на 48 часа. Съставките не позволяват кожата да губи от своята хидратация независимо от околната среда.

Гел кремът може да закупите от enzo.bg  цената му е около 68 лв Определено цената в висока, но изисква сериозна инвестиция, но във сайта има много изгодна оферта. Може да си закупите комплект, който е на стойност 71.90 лв, който включва Aquasource Moisturizing Gel 50 ml + Aquasource Night Spa Night Balm Facial 20 ml (нощен крем) + Biosource Moisturizing Tonic 100 ml (хидратиращ тоник) + Biosource Cleansing Foam 50 ml (почистваща пяна)+ несесер в много красива шарка. Линк към комплекта

Хидратацията е много важна за вашето лице по този начин възпрепятстваме образуването на първите бръчки. Ако си търсите висококачествен крем, който ще направи кожата ви здрава и хидратирана то Biotherm Aquasource Moisturizing Gel е точно за вас. Моя съвет е да се възползвате от предложението на enzo.bg за този идеален комплект, така плащате кремът, но получавате още 3 продукта и несесер. Аз лично мисля да се възползвам 🙂 Така, че може да очаквате скоро пълно инфо и за останалите продукти.

 

*Продуктите ми бяха предоставени за проба. Публикацията не е спонсорирана.