Когато бързам или просто не ми се нанася фон дьо тен използвам BB крем. Аз предпочитам лекото покритие и мога да го постигна идеално с BB крем. Темата на днешния пост е BB крема на бранда The body shop – All-In-One BB Cream.

BB Cream Body Shop - Review

Продуктът ме беше предоставен любезно за проба от parfimo.bg Сайтът, в който всеки може да намери желания парфюм за себе си или за подарък. Он-лайн магазинът предлага широка гама от парфюми и козметика. Много често има промоции и може да закупите парфюм на изгодна цена.

All-In-One BB крем е в сребриста тубичка с черна капачка с вместимост 25 мл. Консистенцията е лека с малки частици е нея. Когато нанесете продукта на кожата той е бял, веднага след като започнете да го разнасяте започва да сменя цвета си и прилича на стандартен BB крем и фдт.  All-In-One BB крем се предлага в 5 различни нюанса. Този, който си поръчах е 03. Определено не е за моята кожа прекалено тъмен е. Но го смесвам с по-светъл фдт и придобива желания нюанс. Имам вече тен на лицето и мога да го използвам.

BB Cream Body Shop - Review        BB Cream Body Shop - Review

All-In-One BB Cream се нанася много лесно с ръце, четка или гъбичка. Изключително лека текстура, която не запушва порите и хидратира кожата в продължение на 24 часа.  Продукта е произведене от чисти съставки като една от основните е алое вера. Подходящ за ежедневна употреба за суха и смесена кожа. Лицето е озарено и свежо.  Ако искате да запазите по-дълго време покритието може да нанесете накрая пудра. BB Cream Body Shop - Review

Идеален за летните горещи дни или по-време на лятна ви почивка. Тубичката е много удобна и практична, и няма заема много място в козметичния ви несесер. Покрието е леко и дори в горещи дни не се усеща. Ако си търсите продукт, който да има леко покритие и да хидратира може да разгледате в какви нюанси се предлага All-In-One BB Cream на  The Body Shop.

Бранда The Body Shop предлага екологично чисти продукти за лице, тяло и коса. В голямо разнообразие от аромати и консистенции. Разгледайте ги в parfimo.bg и вижте дали ще открието нещо по ваш вкус.

🙂 А вие използвали ли сте нещо на The Body Shop? 🙂

 

 

 

 

*Продуктът ми беше предоставен за проба. Публикацията не е спонсорирана.