Здравейте летни мечтатели и пътешественици, днешната публикация е посветена на сухия шампоан на Batiste с аромат на череша. Признавам за първи път използвам сух шампоан, но определено няма да е за последно. Бях скептично настроена към сухите шампоани и определено си мислех, че моя скалп няма да ги понесе, защото имам себорея и скалпа ми е изключително сух, но се оказа, че мога да използвам сух шампоан.

Batiste Dry Shampoo Cherry Review

Марката присъства много отдавна на пазара в чужбина и на много места твърдят, че е номер 1 в сухите шампоани. Уникалните качества на продукта се дължат на иновативната им основа с нишесте и формулата “без нужда от вода”. Сухите шампоани на Batiste се предлагат в различни аромати като ориен, флорален, череша и т.н. Може да избирате между малка опаковка като моята от 50 мл или голяма опаковка от 200 мл. Малката опаковка е иделна за път или да я носите във дамската си чанта.

Batiste Dry Shampoo Cherry Review

Малката опаковка наистина е много симпатична и е идеално решение за хора като мен. Моято коса никога не се омазнявала прекалено и трябва да минат 4 дена или повече зависи от сезона, за да изглежда мазна и чесно казано това никога не се случва. Но понякога от тренировките изглежда леко мазна в корените тогава се появава този магически шампоан и само с няколко напръсквания вече е като нова. Сухия шампоан Batiste Cherry се предлага в търговкита мрежа в България, а също може да го закупите он-лайн от много места. Едно от тях е parfimo.bg – сайт, който предлага оригинални парфюми и голям избор от декоративна и бяла козметика. Моят ми беше любезно предоставен за тест от parfimo.

Batiste Dry Shampoo Cherry е с аромат на череша както се разбира и от името му. Първия момент като го използвах аромата ми се стори доста силен, но после не се усеща така, което е добре. Ако пръскате прекалено от близо може косата ви да побелее, но след като разтъркате ще се оправи. Освен, че ще премахне омазняването, ще ароматизира, шампоана придава и обем в корени, което се дължи на изсушаващото и повдигащо действие.

Когато го използвам задължително вечер си измивам косата. Както казах по-горе имам суха себорея и чувствителен скалп, ако не измия косата си рискувам да раздразня кожата на главата си. Но в забързаното ежедневие сухият шампоан е идеално решене за момент освежаване и подобряване вида на косата ми. След като слушах толкова много от всички колко са добри сухите шампоани на Batiste вече мога и аз да го потвърдя. 🙂