През летните месеци предпочитам да използвам по-малко продукти ( не че през другото време използвам много 🙂 ), защото в прекалено топло и имам чувството понякога, че съм сложила супер много крем или фдт. Аз предпочитам фдт-те с леко покритие и последните месеци използвам и ВВ кремове. Единственият проблем е, че когато нанаса BB крем кожата ми “лъсва” и затова трябва да нанеса задължително пудра. Пудрата, на която се спрях е на достъпна цена и много добре матира лицето през деня – Astor Mattitude Anti Shine Powder.

Astor Mattitude Anti Shine Powder

Продуктът ме беше предоставен любезно за проба от parfimo.bg Сайтът, в който всеки може да намери желания парфюм за себе си или за подарък. Он-лайн магазинът предлага широка гама от парфюми и козметика. Много често има промоции и може да закупите парфюм на изгодна цена.

Пудрата Mattitude Anti Shine Powder е в пластмасова кутийка, която съдържа 14 г продукт. Произведена е в Великобритания. Кутийката се затваря много плътно. Има приятен много лек аромат, който наподобява тоален сапун. Цената на пудрата е 6,10 лв

Нанася се изключително лесно с четка и придава на кожата матов завършек, който изглежда естествено. Не съм опитвала да наслоявам продукта, но мога да кажа, че издържа доста дълго време. От както я получих започнах да я тествам и се превърна в любим продукт. Цената е достъпна, а качеството много добро. Не изсушава кожата и определено покрива добре по-сухи места без да изпъкват.

Astor Mattitude Anti Shine Powder Review

Нюанса, който избрах аз е 03 Nude Beige. Опитах се няколко пъти да направя слоч, но нюанса е точно като цвета на ръката ми и колкото и да наслоявал не се вижда добре на снимките. Може да придобиете представа как изглежда на лицето чрез клипчето, което се намира по-долу.

От марката наблягат на три основни качества на Astor Mattitude Anti Shine Powder: дълготрайна, матира през целия ден и е от натурални съставки. Определено отговаря на описанието. Имам и други продукти на Astor и бих препоръчала марката с две ръце. Жалко, че можете да намерите продуктите само он-лайн, но пък parfimo.bg  предлага много от тяхните продукти. Ако искате да разберете повече на за полската козметика може да прочете публикацията ми за нея тук

🙂 🙂 🙂

 

 

*Продуктът ми беше предоставен за проба. Публикацията не е спонсорирана.