Водния баланс или хидратацията са едно от основните свойства на кожата, което оказва влияние върху цялостния вид на нашето лице, образуването на бръчки, зачервявания и появата на сухи петна. Специалистите съветват да употребяваме по-често силно хидратиращи продукти, отколкото продукти против бръчки. Например може да нанасяте през деня хидратиращ крем, а вечер продукт против бръчки. През последните месеци, аз лично се убедих колко е важно да хидратиращ добре кожата на лицето. Затова днес ви представям точно такъв крем за лице Alverde Aqua 24H Hyaluron Cremegel.

Alverde Aqua 24H Hyaluron Cremegel - Review

Кремът  Alverde Aqua 24H е лек и обещава да хидратира кожата ви в продължение на 24 часа. Подходящ е за нанасяне както денем, така и вечер. Опаковката e тубичка с вместимост 50 ml. Консистенцията е лека, гелообразна. Като го нананесете на кожата първия момент ви изглежда, че сте сложили прекалено много крем, но той попива много бързо и кожата ви става гладка и мека.

Alverde Aqua 24H Hyaluron Cremegel - Review

Alverde Aqua 24H Hyaluron Cremegel  съдържа хидроенергиен комплекс от кафяви и зелени водорасли, микроелементи и минерали от морската вода, които осигуряват на кожата допълнителна хидратация и поддържат вида и свеж. Кремът съдържа подхранващи масла, които допълнително овлажняват вашето лице.  Кремът Aqua 24H  осигурява на вашето лице 24 часа хидратация, която е много важна през топлите летни дни. По този начин възпрепятствате образуването на несъвършенства по кожата на лицето като бръчки и сухи петна.
Цената на кремът беше около 6 лв

Alverde Aqua 24H Hyaluron Cremegel - Review

Правилното поддържане на водния баланс в тялото способства и за красивия и свеж вид на кожата на лицето и цялото тяло. Признавам преди не знаех, че хидратацията на кожата е толкова важна, за да изглежда тя здрава и приятна на допир. Добре хидратираната кожа е по-стегната, което намалява образуватено на бръчки. През последните месеци използвам няколко продукта за хидратация в комбинация и определено усещам лицето си много по-добре. Аз страдам от себорея, която се изразява в появата на червени сърбящи петна по лицето и кожата на главата, но откакто овлажнявам добре лицето си проблема ми значително намаля и нямам петна по него.

Понякога ни изглежда, че е прекалено да се мажем с няколко продукта сутрин и вечер, но ако тези продукти са подходящи за нашето лице, то ефектът ще е видим. Моя съвет е да хидратирате кожата на лицето си с крем или серум, приемайте достатъчно вода на ден и не се излагайте прекомерно на слънце, така ще предпазите лицето си и ще съхраните кожата си здрава и опъната по-дълго време.

 

*Постът не е спонсориран. Всички продукти съм закупила със собствени средства.