Вечният въпрос  – какво да облека? Събуждаш се сутрин или трябва да излезеш, а не знаеш какво да облечеш. Имамe толкова много дрехи, а де да знаехме какво да облечем. Един от международните проблеми да жените 🙂 , с които се сблъскват ежедневно.

65 fall outfits

Може би, ако ни чакаше Раян Рейнолд щяхме да сме по-бързи в решението или щяхме да сме подготвени вече с идея за тоалет 🙂 Но не винаги ни се получава. Признавам имам в дни, в които отварям гардероба и знам много добре какво да облека и целия процес трае най-много 10 минути, защото трябва да се изгладя. Но …  има дни, в които стоя пред гардероба и не мога да реша и, ако не съм си направила правилно сметката мога да стоя така и 20 минути 🙂 Сигурна съм, че всяка от вас има такива хубави и лоши дни 🙂 Затова днешният пост ще ви свърши перфектна работа в тези “лоши” дни, в които нямате муза какво да облечете.

Предложенията са актуални за сезона. Опитах се да подбера за всеки по нещо и се надявам на си харесате поне един-два оутфита. Аз залагам на удобна и спортно-елегатна визия през ежедневието.

previous arrow
next arrow

Всички предложения може да намерите в моя pinterest . В него може да открието още много свежи идеи. Ако нямате пинтерест или за първи път чувате за него бързо си го инсталирайте и разгледайте. Там може да намерите идеи почти за всичко. Единственият недостатък е, че в пинтерест може да загубите буквално целия си ден така, че бъдете предпазливи 🙂