Има неща, които никога не излизат от мода и може да съчетаете по различни начини. Някой от тях може да носите почти всеки сезон и да използвате както в офиса, така и в обикновен ден когато се срещате с приятели. Представям ви моя списък с 10 дългосрочни инвестиции в женския гардероб.

1. Черно палто

10 Дългосрочни инвестиции в женския гардероб

Черното палто в класическа вталена кройка се съчетава както с официално облекло, така и с равни кецове.

2. Малка черна рокля

10 Дългосрочни инвестиции в женския гардероб 10 Дългосрочни инвестиции в женския гардероб 10 Дългосрочни инвестиции в женския гардероб

Едва ли има жена, която да не е чувала за малката черна рокля и как тя е задължителна част от женския гардероб. Каквото и да кажа за нея ще е недостатъчно. Може да избирате между толкова много разновидности на черната рокля от вталени секси модели до леко широки, които се комбинират с кецове.

3. Кожени ботуши

Дългосрочни инвестиции в женския гардероб - черни ботуши         Дългосрочни инвестиции в женския гардероб

В черно или бежово те са вашата “must have” покупка в началото на зимата. Подходящи са за носене всяка зима, защото не излизат от мода. Комбинирайте ги с рокля, дънки, с класическото палто от по-горе или с кожето яке, вариантите са безброй.

4. Кожено яке

Дългосрочни инвестиции в женския гардероб яке

Коженото яке е подходящо за всеки сезон. Ако живеете във Варна определено то ще е любимата ви дреха всеки сезон. Аз обичам да го нося с кецове в класическия черен цвят.

5. Бяла риза

Бялата риза присъства в гардероба на всяка жена. Тя се комбинира лесно с почти всичко и никога, ама никога не излиза от мода.

6. Класически дънки

Знаете ли, че в началото дънките са се носели само от работниците в Америка, а сега всеки човек, шият ги дори и за бебета 🙂 Те са неизменна част от гардероба ни и винаги посягаме към тях винаги когато искаме да се чустваме комфортно.

7. Черно обувки на ток

Дори и да не носите токчета задължително трябва да имате един чифт черни обувки на ток.

9. Неутрален клъч

Когато не знаете каква чанта да вземете вечер няма да се чудите много и ще грабнете този неутрален клъч или някой друг, който си подхожда с всеки тоалет.

10. Аксесоари

Те допълват тоалета ни и предават на визията завършеност. Някой си падат по очила, други по чанти или пък по обеци, но всяка от нас си има любим аксесоар, който пази и обича да носи. Той е част от нашата същност 🙂

Това бяха моите 10 предложения, в които да инвестирате. Те ще ви помогнат когато не знаете какво да облечете, а нямате много време да умувате 🙂 Ето една класическа комбинация – бяла риза, дънки и черни токчета, а защо не завършите с черно кожено яке и любимите си обeци.

 

XOXO