Зима е и защо да не комбинираме любимия пуловер с риза или обратното 🙂 Последните години все по-модерно и актуално става така нар. “напластяване” или “layering” (от англ. ез. layer означава пласт), което може да бъде не само риза и пуловер, но и комбинация от други дрехи.

Идеален начин, по който да разнообразим облекло си и да бъдем облечени топло през зимата. Предлагам ви няколко варианта как да комбинирате риза и пуловер или риза и спортна блуза. Аз често избирам втория вариант, защото стилът ми на обличане е такъв.

Предпочитаното от много блогърки и може би най-пoпулярната комбинация:

Но може да съчетаете ризата с полу или пуловер с по-висока яка.

И разбира се може да съчетаете красивата и класическа бяла риза с небрежно дънково яке или дълга плетена рокля. Дънковото яке предава на визията ви небрежност и закачливост, но в комбинацията с класическа бяла риза получавате идеален аутфит за вечерно парти. Лично на мен тази комбинация ми е една от любимите. Аз обичам удобния и небрежен стил. Бялата риза добавя малко шик към иначе спортно елегантния ми стил на обличане.

Бялата риза една от задължителните дрехи в гардероба на всяка жена. Може да я съчетаето по много начини или може да облечете само нея. Тя е една от вечните класики като малката черна рокля и токчетата според мен.

Enjoy and layering! 🙂