Кецовете са едно от любимите ми неща, обичам да ги нося и да си купувам. Обичам да ги съчетавам с всичко дънки, клин, пола, рокля, черно класическо палто. Някои жени обичат да носят токчета, но аз обичам да нося кецове. Последнте години виждаме, че може да съчетаете кецове дори с официален костюм или елегантна рокля. Разбира се роклята в комбинация с висок ток правят жената са изглежда неустоимо, но никой не е казал, че цяла вечер трябва да си на ток 🙂

Започваме с небезизвестните Converse. Ниски или високи, бели или черни, кожени или от плат са класически избор и са на пазара от 1932 г. Този модел се казва “Chucks” и за него твърдят, че е най-често предпочитан от звездите.

Кецове на всички времена converse

Adidas имат много модели, с които са известни и всеки маниак на кецовете би искал да присъстват в шкафа му за обувки. Стан Смит са кръстени на тенисиста Стан Смит, който е спечелил US Open и Wimbledon през 1971/1972 г. Моделът Superstar се поевява през 1986 г от колаборация между Adidas и Run DMС.

Кецове на всички времена

Няма как да не включа в този списък и Nike. Nike стана много известен в България последните години с модела Air Max, но те имат и много други известни модели като например Nike Cortez създаден от Били Боверман, олимпийски треньор през 1972 г.

Кецове на всички времена

Reebok имат много красиви и изчистени модели, които са удобни и изглеждат елегантни. Прибрани са по крака и можете да ги съчетаете с рокля или пола.

Кецове на всички времена

В този списък задължително трябва да включва и Puma. Един от известните модели на марката Clyde създадена от баскетболиста Walt “Clyde” през 1973 г.

Кецове на всички времена

Последната марка, която трябва да включа в този списък е Vans. Те са създадени през 1966 г в Америка. Най-младият ни участник. Носени са предимно от скейтъри. Все по-често виждам хора с тях 🙂 Казват, че са много удобни.

Кецовете вече не са само удобна обувка за всеки ден, с тях може да изразиш себе си, а и не може да ходим винаги на токчета. 🙂 Надявам се моя списък да ви допадне.

А кой са вашите любими кецове?

o x o x