„Жените не знаят какво искат“, така казват мъжете.

Може би е така в един момент от живота ни, в който наистина не знаем какво искаме и мисля, че е напълно нормално. Едва ли в периода между 20-25 години някой, бил той от женски или мъжки пол знае точно какво да прави с живота си. Но след това идва един момент някъде около 30-те, в който жената вече знае какво иска от живота, знае как да постига целите си, знае какъв трябва да е мъжът до нея. Изяла е достатъчно „гнили ябълки“ и се е научила да познава добрите, дори и да не са нейни. И се изправяме пред един екзистенциален въпрос – жената знае какво иска, но вие мъже, можете ли да й дадете това, което желае.

А какво иска една съвременна жена … Сега някои мъже ще кажат – Е, как какво? – пари, дрехи, коли. Ще ви разочаровам скъпи мъже. Жената на 21-век не иска тези неща, защото тя вече ги има. Тя е успяла през годините да се пребори с много усилия и труд за своята кола, за дома, за дрехите и нещата, които обича. Тя не се интересува от материалното, защото го има. Не се интересува от обвивката, а от съдържанието. Тя иска силен, умен и амбициозен мъж, които да е зад нея в лошо и добро. Да я изслуша без да я упреква. А когато е на кръстопът, той да вземе ръката й и да каже „ каквото и да решиш до теб съм“. Мъж на място, на който му  стиска да я защити и да не го е срам когато тя вдига скандал в магазина заради развалена майонеза, а да се радва, че има такава жена до себе си. И ето идва най-големият проблем – има ли такави мъже … Сега част от дамите ще кажат да, има, ама са заети.

В навечерието на осми март, празникът на жената, аз ще кажа така, че дори и да сме сами и да търсим този мечтан „силен“ мъж там някъде навън нашата половинка ни чака и както веднъж прочетох в картата на късмета в edna.bg: „Това, което търсиш, търси теб и ще те намери в правилният момент на правилното място. „

Така, че мили дами търсете го, но не се втренчвайте, то ще ви намери. Бъдете силни, уверени и горди. Не изневерявайте на себе си заради някой друг. Следвайте мечтите и целите си. Усмихвайте се при всеки удобен момент. Защото всички мъже харесват усмихнати жени и светът е някак си по-лек с усмивка.

Честит 8-ми март!