Все по-често много жени залагат в ежедневие си на естесвена визия, която подчертава натуралната им красота. Може да срещнете много клипове и статии как да изглеждаме “без грим”. Продукти, които ви представям днес са едни от задължителни, за да постигнете естествен и дълготраен грим през целият ден. 

Продуктите ми бяха предоставени за проба от parfimo.bg. Сайтът предлага голямо разнообразие от декоративна козметика на различни марки, някои, от които не можете да намерите в търговскита мрежа.

MAX FACTOR LOOSE POWDER

Пудрата е в много красива пластмасова кутия, която се затваря на винт.  Съдържа 15 гр продукт с много хубава бяла гъбичка за нанасяне.

Специфичното на този тип пудра е, че тя изглежда, че има нюанс, но в действителност като я нанесете на лице тя се слива. Изключително нежна текстура. След нанасянето покрива добре и успява да запази гримът траен през целия ден. 

Единственото, което не ми допада е, че няма допълнителен разделител с дупки, които ви позволява да отсипете малко от продукта и тогава да го нанесете. Но след няколко опита свикнах да вземам по-малко продукт с четката. Изключител добър продукт, който е и икономичен. Аз предпочитам естествената визия и тази пудра ми помага да запазя гримът цял ден.

RIMMEL LONDON ROYAL BLUSH

Този руж е в малка компакт опаковка, която има много хубав дизайн. Не се подвеждайте от размера му, цветът е много наситен. Идеален е за пътуване. Кремообразния руж се нанася малко по-внимателно от нормалния, но е по-траен. Изключително икономичен продукт. Даже бих казала, че трябва да се внимава да не направиш бузите си като на клоун. 🙂 

Нюанса, на който се спрях аз е 002 Majestic Pink.  Не се притеснявайте, че ружът е наситен, разнася се много добре и се прелива с останалите продукти на лицето нормално.


Наскоро гледах видео на гримьорка, която обеснява какви грешки допускаме при нанасянето на ежедневни продукти и как може да ги избегнем.


Надявам се поста да ви е полезен при избора на пудра и руж. Всеки човек е различен и не винаги може да му допадне даден продукт. С тази статия ще разберете дали тези продукти са за вас и какъв ефект ще постигнете с тях. 

* Продуктът ми беше предоставен за проба. Публикацията изразява моето откровено мнение.

👋