През последните месеци използвам основно Loreal Professionnel VITAMINO COLOR A-OX за боядисана коса. Аз съм червенокоса последните две години и това изисква специална грижа за моята коса. 

Продуктите, които използвам от серият Vitamino Color A-OX са шампоан и балсам. Наскоро приключих с използването на маската за коса от същата серия и мога да потвърдя, че и тя е страхотна.

Консистенцията на продуктите е гъста с много приятен аромат. Шампоанът Лореал Профешънъл Витамино Колор А-ОХ е много икономичен. Веднага след отмиването усещате косата по мека и жизнена. Звучи наистина невероятно, но ефектът е точно такъв. Балсамът не утежнява коса и запазва цвета. Прави косата мека и лесна за разресване.

Продуктите съдържат комплекс от витами, които подхранват и запазват цвета. Не съдържат сулфати, което допълнително щади вашата коса.

Третия продукт, който използвам отново е от професионалната серия на Лореал, но от друга линия Absolut Repair Lipidium и е Blow-Dry Cream.

Нанасям крема на влажна коса преди да изсуша косата си. Има невероятен аромат, който се запазва и след сушенето и многократно съм получавала комплименти за него. Предпазва и защитава косата като я прави мека и лесна за оформяне. Има гъста консистенция. Отново много икономичен продукт.

Голяма част от професионалните линии на Лореал може да намерите в enzo.bg Не мога да отрека, че съм фен на сайта и често пазарувам от него. Тук може да разгледате и другите серии на Loreal Professionel.

Продуктите са малко по-скъпи от тези, които може да намерите в дрогериите. Но определено си заслужават. Те са в по-големи количества и инвестицията е дългосрочна 🙂 Аз съм с чувствителна и суха кожа на главата, защото имам себорея, но с тези продукти нямам проблем. Ползвам ги с в комбинация с медицинска козметика и съм изключително доволна.

 

Постът не спонсориран от марката, а продукта съм закупила сама.